تفاوت دستگاه سنگبری و آهنگری

فرز-سنگبری

تفاوت دستگاه سنگبری و آهنگری

دستگاه سنگبری و آهنگری چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ دستگاه فرز برقی ابزاری برای سنباده کردن و برش متریال سخت چون فلز، سنگ و مصالح ساختمانی است. در گذشته برای انجام این امور از ابزارهای دستی استفاده می شده است که علاوه بر صرف هزینه های بالا نیازمند زمان و نیروی بدنی بالا بود.

اولین فرز برقی در سال ۱۹۴۵ اختراع شد و پس از آن با پیشرفت های انجام شده و بر اساس نوع استفاده این دستگاه در دو مدل فرز سنگبری و آهنگری طراحی شد. در این مقاله قصد داریم تا جزئیات بیشتری در رابطه با این دستگاه و همچنین تفاوت نوع سنگبری با آهنگری را برایتان شرح دهیم.

فرز-سنگبری

فرز سنگبری

فرز سنگبری و آهنگری

این نوع فرز مخصوص برش سنگ و گرانیت است که در ساختمان سازی و  تغییر نمای ساختمان ها بسیار کاربرد دارد. از ویژگی های فرز سنگبری آن است که سرعت چرخش آزاد آنها کمتر از نوع آهنگری و حدود ۶۰۰۰ و ۶۵۰۰ دور در دقیقه است. همچنین فرز های سنگبری قابلیت برش سنگ هایی با قطر ۲۳۰ میلیمتر را دارند.

فرز آهنگری

فرز سنگبری و آهنگری

از این نوع فرز برقی اختصاصاً برای برش قطعات آهنی استفاده می شود. سرعت چرخش آزاد این فرزها ۸۰۰۰ تا ۸۵۰۰ دور در دقیقه است.

تفاوت فرز سنگبری و آهنگری

فرز سنگبری و آهنگری

مهمترین تفاوت فرز سنگبری و آهنگری در سرعت چرخش آزاد آنها است. به طور معمول سرعت آزاد فرز آهنگری ۲۰۰۰ دور در دقیقه بیشتر است از فرز های سنگبری است. در بسیاری از موارد دیده شده است که افراد بدون توجه به خطرات احتمالی از یک نوع فرز برای برش قطعات از جنس های مختلف استفاده می کنند. بدین  معنی که از فرز سنگبری هم برای برش سنگ و هم برای برش آهن و از فرز آهنگری برای برش سنگ نیز استفاده می کنند. این کار باعث صدمه دیدن دستگاه و همچنین احتمال رخداد آسیب های بدنی برای کاربر می شود.

پیام بگذارید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

X